Om Morsø Anlæg ApS

Morsø Anlæg ApS har eksisteret siden 1990, hvor vi har hjemme på Møn. Vi har i flere år udført både hovedentrepriser samt fagentrepriser for private og offentlige bygherrer. Vi har hos Morsø Anlæg ApS års erfaring i branchen, hvor vi har specialiseret os i anlægsarbejde, nedrivning, miljøopgaver og naturprojekter. Som kunde hos Morsø Anlæg ApS er du i sikre hænder, da vi vil gøre alt for netop dit projekt bliver som ønsket. Vi arbejder effektivt, professionelt, og hurtigt.

Vi stræber hos Morsø Anlæg ApS efter altid at overholde alle aftaler, hvor vi til det yderste arbejder effektivt for at nå de deadlines, der bliver lagt for projektet. Målsætningen hos Morsø Anlæg ApS vil nemlig altid være at skabe og samtidig fastholde et professionelt og tillidsfuldt arbejde. Vi ønsker igennem hele projektet at både din virksomhed, og vi har klarhed samt forståelse for projektet, så alle parter bliver tilfredsstillet.

Vi løser forskellige opgaver alt efter fagområdet

Anlægsopgaver har vi blandt andet stor erfaring med, hvor vi har løst opgaver lige fra planlægning af belægninger til større anlægsarbejde i forbindelse med erhvervs- og boligbyggeri. Især byfornyelse, kystsikring, legepladser og parkanlæg er dele af vores kompetencer.

Vi tilbyder inden for miljø- og naturprojekter vores ydelser til både private og offentlige bygherrer. Her har vi leveret en lang række projekter, hvor vi har lavet alt fra gangstier, søer, træbroer, til etablering af et flagermushotel. Vi tager imod store såvel som mindre projekter inden for vores fagområder.

Hos Morsø Anlæg ApS har vi over ti års erfaring med nedrivning og nedbrydning af bygninger. Her vil miljøkrav, lovgivning, og branchekodeks blive fuldt for at kvalitetssikre alle vores projekter.

Mange års erfaring

Hos Morsø Anlæg ApS får du ikke kun et færdigt projekt – du får et projekt som er kvalitetssikret gennem vores passionerede og professionelle medarbejdere, der har over ti års erfaring i branchen. Her vil vores erfarne medarbejdere gennem hele projektets forløb være i tæt kommunikation med din virksomhed for at forventningsafstemme korrekt fra starten af, og I ender med det bedste resultat.

Vil du gerne ringes op?

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.