Referencer inden for naturprojekter

Natur projekt – Rone Klint

Naturprojektet består i etablering af gangstier, søer, træbro, shelter, muldtoilet, trægangbroer samt etablering af et flagermus hotel.

 

Bygherre: Naturfonden
Entreprisesum: kr. 1.167.000,-
Udføres: 2016 – 2017

Solrød Kommune

Etablering af ”Tarzan” sti for Solrød Kommune i Trylleskoven. Vi har ryddet arealet for bevoksning og ført en sti gennem området udført i flis materiale udlagt i 10 cm tykkelse. Samtidig hav vi etableret en kælke/klatrebakke. I foråret 2017 skal vi etablere naturlejeplads på området.

 

Bygherre: Solrød Kommune
Entreprisesum: 750.000,-
Udføres: fra 2016 – fortsætter i 2017 med opsætning af legeplads

Visualisering af Gudmekongens Hal samt Ramme dige, Borgbjerg

Morsø Anlæg har etableret en visualisering af Gudmekongens Hal for Slots- og Kulturstyrelsen. Stedet er et yndet turistmål. Ramme Dige i Borgbjerg er de voksnes legeplads og Danmarks ældst kendte forsvarsværker. Her har vi genetableret diget så det i dag kan bruges til de voksnes legeplads. Billederne af lånt af Slots- og Kulturstyrelsen, da vi desværre ikke har vores egne øjebliksbilleder.

 

Bygherre: Slots- og Kulturstyrelsen
Entreprisesum: ca. kr. 1.000.000,-
Udføres: 2012 – 2013

Legeplads, Møns Klint

Morsø Anlæg har etableret en naturlegeplads på Møns Klint. Samtidig har vi udført en shelterplads med borde/bænke areal samt bålplads. Vi har desværre ikke vores egne øjebliksbilleder på sagen og har derfor lånt billederne af Naturstyrelsen.

 

Bygherre: Naturstyrelsen
Entreprisesum: ca. kr. 530.000,-
Udføres: 2008

Rudolf Steiner skolen, Vordingborg

Morsø Anlæg har etableret en naturlegeplads på Rudolf Steiner Skolen i Vordingborg. Her er udført borde/bænke areal og klatrearrangement. Vi har desværre ikke vores egne øjebliksbilleder på sagen og har derfor lånt billeder fra skolen.

Bygherre: Rudolf Steiner skolen
Entreprisesum: ca. kr. 350.000,-
Udført: 2004

Vil du gerne ringes op?

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.